Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Fora de l’horari escolar l’AMPA Santa Marta organitza una sèrie d’activitats lúdico esportives per a alumnes i per a pares. Són moltes les activitats que podem organitzar durant el curs però des d’aquest apartat intentarem explicar-vos les activitats que estem realitzant durant aquest curs. 

ACTIVITATS CURS 2018-2019

ANGLÈS

Tenim organitzades durant la setmana dues classes d’anglès a la setmana amb grups d’infantil, 1er-2on EP i 1er ESO
Intentem donar continuitat per a garantir un nivell alt d’anglès.

BALL

Els dimarts P3-P4 i els dijous P5 ambdós per la tarda de 17.00 a 18.15 els petits d’infantil fan ball a l’escola! Ball contemporani molt mogut amb dues exhibicions anuals de ciutat i a la festa de fi de curs de l’AMPA.

JUDO

Els dimecres per la tarda de 17.00 a 18.15 fem Judo de P-3 a 1er. És un grup consolidat que va pujant de nivell cada any. Una activitat per fer esport i guanyar disciplina

Hockey

Els dimecres de 18.15 a 19.15 al Jaume Busquets Hockey pista, per fomentar l’esport i el treball en equip, dues coses importants per als més petits. Organitzat per l’AMPA i el Barça

Piscina

Tots i totes a l’aigua!!! Per als més petits a l’iniciació els donen les eines per mantenir-se flotant. Els més grans per aprendre a nedar en les diferents tècniques.

I recorda...

totes les activitats organitzades per l'ampa tenen descompte per a socis i sòcies