Candidates al Consell Escolar

consell-escolarPer a les votacions de demà us fem arribar els noms de les tres candidates que s’han presentat al Consell Escolar com a representants dels pares i mares de l’alumnat.

Us recordem que les votacions són demà dia 15 de gener, de 15:00 a 15:30h i de 16:30 a 17:30h, al vestíbul de l’escola.

Candidates:

  • Montserrat Llopart i Giner
  • Mª Dolores Acéijar Morales
  • Mª Isabel Bravo Guillen

Exposició de la candidatura de Mª Isabel Bravo Guillen:

IMG-20130114-WA0000Quan algú em pregunta coses com per què et presentes a les eleccions del Consell Escolar? o en aquest cas, per què et tornes a presentar?, o per què formar un AMPA? etc… em venen al cap moltes coses, moltes il·lusions i molts records. Quan vaig arribar al Santa Marta, un col·legi petit i familiar, vaig veure que, encara que a nivell d’infraestructures tenia molt a millorar, en el que es referia a nivell humà, tenia un potencial enorme, només feia falta mobilitzar-lo i gestionar-lo, per això, quan una mare i amiga, Carme Lozano, em va comentar la possibilitat de formar part del Consell Escolar, no ho vaig dubtar i em vaig presentar. Al principi, no tenia molta idea de que es el que havia de fer, ni per a que servia, però després vaig veure que es molt més efectiu comentar les idees i presentar les queixes en l’òrgan adequat, en lloc de fer-ho de boca en boca a la porta del col·legi; i amb molt temps i esforç per part de tots segur que les coses es poden millorar. De fet, va ser en una de les reunions del Consell Escolar on va sorgir la idea de crear l’AMPA, i després d’uns quants anys, no només l’hem format, sinó que ja ha hagut unes eleccions i tenim una nova Junta, i això significa implicació, temps, il·lusió i dedicació per part de tots, no només dels que estem com a representants, sinó de tots els representats que a la fi son tots els pares i mares, perquè si un ho pensa be, la resposta a totes les preguntes que es fan, tenen una única resposta, i es que tot això ho fem pels nostres fills.

Cuando alguien me pregunta cosas como ¿por qué te presentas a las elecciones del Consejo Escolar? o en este caso, ¿por qué te vuelves a presentar?, o ¿por qué formar un AMPA? etc… me viene a la cabeza muchas cosas, muchas ilusiones y muchos recuerdos. Cuando llegué al Santa Marta, un colegio pequeño y familiar, vi que, aunque a nivel de infraestructuras tenía mucho que mejorar, en lo que se refería a nivel humano, tenía un potencial enorme, sólo hacía falta movilizarlo y gestionarlo, por eso, cuando una mama y amiga, Carme Lozano, me comentó la posibilidad de formar parte del Consejo Escolar, no lo dudé y me presenté. Al principio, no tenía mucha idea de que es lo que tenía que hacer, ni para que servía, pero después vi que es mucho más efectivo comentar las ideas y presentar las quejas en el órgano adecuado, en lugar de hacerlo de boca en boca en la puerta del colegio; y con mucho tiempo y esfuerzo por parte de todos seguro que las cosas se pueden mejorar. De hecho, fue en una de las reuniones del Consejo Escolar donde empezó a surgir la idea de crear el AMPA, y después de unos cuantos años, no sólo la hemos formado, sino que ya ha habido unas elecciones y tenemos una nueva Junta, y eso significa implicación, tiempo, ilusión y dedicación por parte de todos, no sólo de los que estamos como representantes, sino de todos los representados que al fin y al cabo son todos los padres y madres, porque si uno lo piensa bien, la respuesta a todas las preguntas que se hacen, tienen una única respuesta, y es que todo esto lo hacemos por nuestros hijos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: