L’Hospital Sant Joan de Déu organitza un taller de primers auxilis per a pares pel 9 de març

primers_auxilis2Professionals del servei d’Urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu impartiran un taller de primers auxilis adreçat a pares el proper 9 de març de 9,30 a 13 hores. Les primeres mesures d’auxili en un cas d’accident infantil poden salvar la vida d’un infant i evitar l’aparició de seqüeles incapacitants.

En aquest curs de primers auxilis, els pares aprendran a actuar correctament en cas d’obstrucció respiratòria per un objecte estrany i també les primeres mesures de reanimació. Els professionals d’Urgències també ensenyaran als pares a actuar davant d’un cop al cap així com les cures d’emergència i altres mesures a prendre en cas d’accident del seu fill.

El taller, que compte amb el suport de Bebedue, tindrà lloc a l’Edifici Docent Sant Joan de Déu (c/ Santa Rosa, 39. Esplugues) a la tercera planta. El preu és de 25 euros per parella o 15 euros per persona i les places són limitades.

Per confirmar, cal trucar al 93 253 21 30 o enviar un correu a: direcciodocencia@hsjdbcn.org. El pagament s’ha de fer a travès d’aquest enllaç: http://goo.gl/3dLPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: