Presentació de contes i xerrada per a pares i mares sobre educació emocional

imageEl proper 15 d’abril experts en educació  emocional ens donaran les claus per garantir el benestar emocional dels nostres fills. Serà en una xerrada per a pares i mares que farà l’Hospital Sant Joan de Deú a l’auditori de l’Edifici Docent a les 19 hores i que intentarà donar resposta a la pregunta  i títol de la conferència “Com educar les emocions en els infants?”.
Durant l’acte l’Hospital Sant Joan de Déu i l’editorial Castellnou presentarà una col·lecció de contes sobre emocions que pretén ser una eina per què les famílies i Mestres puguin ensenyar als infants a gestionar les seves emocions des de ben petits. Els  contes tenen com a protagonista en Toni i la Tina, dos conillets que viuen històries divertides i quotidianes que serveixen per ajudar els infants a identificar les seves emocions, parlar-ne i afrontar-les.Cada conte es centra sobre una emoció i inclou una guia amb  activitats pràctiques per què pares i educadors puguin ensenyar els infants a identificar cada emoció i actuar davant d’ella. Aquests continguts han estat elaborats per tres expertes vinculades a l’observatori Faros, la plataforma de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Són  Maria Angeles Mairena, psicòloga clínica de l’Hospital Sant Joan de Déu experta en emocions; Esther García Navarro, coordinadora i docent del Màster en Educació Emocional i Benestar de la UB, i Inma Roger, cap d’estudis del CEIP La Farigola del Clot i Màster en Educació Emocional de la UB.

Al final de l’acte de presentació de la col·lecció, l’autora Meritxell Martí i l’il·lustrador Xavier Salomó signaran els contes.

Podeu conèixer més detalls de la nova col·lecció de contes.

Per assistir a l’acte cal confirmar assistència trucant al 932 532 130 o enviant un correu a direcciodocencia@hsjdbcn.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: