Benvinguda Curs 2013-2014

Benvolguts pares i mares al curs 2013-2014!!!

Tant a les noves famílies que han començat aquest curs com a les que ja formaven part de la gran família de la nostra escola, sigueu benvinguts al nostre blog de l’AMPA, un petit racó on us deixarem informació de les activitats que anem fent al llarg del curs.

Aquest any hem començat molt il·lusionats amb el projecte d’activitats extraescolars per tal de donar una oferta interessant per a les famílies. Hem aconseguit que finalment es puguin portar a terme 3 activitats: Judo, Anglès i Ball Modern. Encara queden algunes que es podrien tancar i de les quals us anirem informant.

El blog de l’AMPA és un espai dinàmic de tots i per a tots. Donat que és relativament nou, us agraïm les vostres aportacions i us demanem paciència i comprensió davant els possibles errors i problemes que puguin sorgir. Tots estem aprenent contínuament i amb l’experiència anem millorant, però mica en mica.

Aprofito per recordar-vos que qualsevol consulta, suggeriment, queixa… que tingueu en relació amb l’AMPA l’heu d’adreçar a santamarta.ampa@gmail.com i us respondrem el més aviat possible.

Fins aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: