ACTIVITATS BIBLIOTECA CAN SUMARRO – GENER 2014

Hora del conte a Can Sumarro

MATRIOSKAContes de la Matrioska, amb la Monica Klose.

Us hi esperem !!

Dimecres, 15 de gener, a les 18 hores

Cinema familiar a Can Sumarro
Jacobo Lobo, de Joram Lürsen, 2012.LOBOEl Jacobo no té ni la més remota idea de què li passa quan, durant la nit del seu setè aniversari, comença a transformar-se en un animal pelut, esponjós i blanc: un llop petit. Quan hi ha lluna plena, corre pel parc i pels jardins dels veïns, i persegueix les gallines i els ànecs. L’endemà, es desperta sent el de sempre, un noi corrent sense gaires amics. Jacobo Lobo comença a comprendre per què mai no ha aconseguit encaixar amb els altres nois i per què sempre s’ha sentit diferent. Però no vol ser-ho, té por que els pares no l’estimin si s’assabenten que és un nen llop. Així que fa el possible per ocultar-ho, però és molt complicat. Hi ha lluna plena una vegada al mes!

Un petit tast de la pel·lícula

Dissabte, 25 de gener, a les 12 hores

Presentació de llibre a Can Sumarro
Presentació del llibre “La alegría de educar”, de Josep Manel Marrasé.LIBROClam a l’optimisme possible i intel·ligent de la feina de docent.

Com fer de la pràctica docent un veritable plaure? Després de molts anys fent classes en diferents nivells i àmbits, l’autor ofereix un conjunt de claus pràctiques per millorar els resultats a l’aula i, per tant, la satisfacció personal i professional de l’educador. Es tracta d’incorporar recursos del món del teatre , la música, la ciència.

Tot val amb la finalitat de detectar les il·lusions dels alumnes. Un objectiu massa ambiciós en èpoques d’altes taxes de fracàs escolar i desencantament docent? Per contra, l’autor està convençut que per superar aquesta sensació d’abatiment i desencantament amb el sistema educatiu, precisament cal posar el llistó més alt.

Intervenció de l’autor en un col·loqui a la televisió.

Dijous, 30 de gener, a les 18  hores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: