El 4 d’octubre, vine a PortAventura amb Down Catalunya

logodown

Benvolguts pares i mares,

El proper dissabte 4 d’octubre PortAventura dedica la jornada a Down Catalunya, coordinadora d’entitats catalanes que donen suport als infants, joves i adults amb síndrome de Down. Això vol dir que l’entrada surt més bé de preu (18 euros per persona) i que una part es destina a benefici de Down Catalunya sempre que es compri amb anticipació (si es compra el mateix dia a les guixetes del parc surt al preu oficial de 39 o 45 euros, en funció de l’edat, i el benefici és lògicament per al parc). Us volem demanar que comenteu a les vostres famílies que si tenen pensat anar a Port Aventura el 4 d’octubre ens encarreguin avui mateix l’entrada (vals bescanviables el dia 4), perquè a la vegada que passen un dia divertit en família estaran donant suport a la inclusió social de les persones amb síndrome de Down. Aquests vals bescanviables per entrades es poden demanar directament a les entitats de Down Catalunya o també a qualsevol botiga de calçats Querol de l’àrea de Barcelona (només fins l’1 d’octubre).

El llistat d’entitats de Down Catalunya el trobareu aquí.

El llistat de botigues Querol el trobareu aquí.

Per qualsevol dubte, podeu contactar a: info@sindromedown.cat

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: