14 de febrer: Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites

14 de febrer: Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites.
Dels nens i nenes que neixen a Catalunya cada setmana, quinze pateixen aquesta malaltia crònica: una malformació del cor que s’origina en el moment de la gestació i que requereix d’una o més intervencions quirúrgiques per ser reparada. Gràcies als enormes avanços de la medicina, moltes cardiopaties congènites abans irresolubles són ara tractables i curables i molts nens i nenes amb aquesta situació creixen i gaudeixen d’una vida plena.
Aquesta setmana a la nostra escola s’ha parlat del tema a les classes, i s’ha posat a cada aula un cor símbol d’aquest suport als afectats, un exemple el treball dels alumnes de P-3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: