III Jornada del Cor a Port Aventura

campanya-emocionat
Us volem convidar a participar a la III Jornada del Cor a PortAventura el proper 9 de maig!
AACIC CorAvant dóna a conèixer la realitat de les cardiopaties congènites a la societat a partir de d’actes solidaris com aquest i campanyes de sensibilització i destina els beneficis als serveis d’atenció psicosocial per a aquests nens, joves i les seves famílies.
L’AMPA Santa Marta vol col·laborar distribuint les entrades a les famílies que puguin estar interessades en assistir al Parc aquest dia.
Fes una donació de 20€ i passa el dia a Portaventura (*una entrada per cada 20€ de donació) Recordeu que per assistir a la tercera edició de l’Emociona’t, cal adquirir l’entrada anticipada abans del 6 de maig. Ben aviat començarem a distribuir-les. Us mantindrem informats i informades! Per a una millor organització a l’hora de distribuir-ne les entrades agrairïem ens feu arribar un email a santamarta.ampa@gmail.com indicant-nos quantes entrades voleu i el nom de la familia. D’aquesta manera, el dia de la venda les tindrem reservades per a vosaltres! Més informació a https://www.facebook.com/events/1566057660349677/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: