22ª Festa del Cor al Tibidabo 

Demà és la 22a Gran Festa del Cor al Parc d’Atraccions Tibidabo​! Hi ha activitats gratuïtes per a petits i grans durant tot el dia! A les 12 del migdia començarà l’acte central (escenari davant de la Talaia) on presenten el projecte d’ajuda als infants amb cardiopatia congènita que viuen als camps de refugiats de Grècia: “Cors Valents”. 

Al final de l’acte, es faran volar les bombolles de sabó com a record a tots els infants i joves que han perdut la vida durant l’any i els que estan hospitalitzats.
I si us voleu quedar a les atraccions del Parc, recordeu a demanar l’entrada solidària a les taquilles del parc per gaudir d’un dia ple d’emocions a les atraccions per tant sols 6 euros pels menors de 16 anys i, a partir de 17 anys, de 26 euros. 
Fins demà!!
#aaciccoravant #aacic #coravant #cardiopatiacongènita #cardiopatiescongènites #granfestadelcor #festadelcor #festadelcor2016 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: