L’hora del conte a Can Sumarro: Els colors, amb Maria Cuevas

IMG_5635

Un dimecres al mes, la biblioteca infantil s’omple de contes per a la canalla.

Aquesta sessió inclou tres contes sobre els colors. Cada conte ens introdueix en el món dels colors des d’una perspectiva diferent. Vermell, blau, groc, ens mostra com van aparèixer els colors a través d’una història que ens parla sobre el joc i l’amistat. Amb Mare, de quin color són els petons aprendrem que els colors també són un mitjà per expressar sentiments. Finalment, amb el conte El dia que les ceres van dir prou descobrirem què passaria si un bon dia les ceres de colors ens diguessin què pensen sobre nosaltres.

Amb Maria Cuevas.

Data
11/10/2017
Hora
18:00 h
Tipus de públic
Familiar
Lloc
Hospitalet de Llobregat, L. Biblioteca Can Sumarro

%d bloggers like this: