FESTA FI DE CURS: AJUDA’NS A ORGANITZAR-HO!

Estem tancant la data per celebrar la festa fi de curs que any rera any organitza l’AMPA i que ens serveix per acabar l’any escolar i desitjar-nos un molt bon estiu 2018.

Aquest any, demanem la vostra col·laboració per aconseguir regals, activitats, dinar i tot allò que puguis aportar personalment o través de contactes o la pròpia empresa on treballis! Com d’altres anys, tots els col·laboradors que aconseguim, seran publicitats a tota la publicitat que fem de la festa, al igual que el mateix dia de la festa.

Per tal de centralitzar totes les possibles col·laboracions, hem dissenyat un formulari de contacte que trobaràs a aquí, però recorda que també pots parlar amb el teu o la teva delegat o delegada de classe qui ens farà arribar la informació a la coordinació de la festa.

Un cop tinguem tancades totes les propostes de col·laboració, ho farem públic per a tots els mitjans de comunicació de l’AMPA així com el dia i el lloc on realitzarem la festa. Aquest 2018 ho passarem en gran!!!!!!

 

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: