REUNIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019: 19 de Juny 17.30

Com ja sabeu, des de fa uns mesos la que serà la nova Junta directiva de l’AMPA Escola Santa Marta està definint una sèrie de projectes cara al proper curs 2018-2019. El proper dimarts 19 de Juny a les 17.30 a l’escola.

En aquest cas, l’objectiu es avançar el tancament i renovació de les activitats extraescolars que es duran a terme durant el proper curs. El motiu, poder donar resposta a les necessitats de les families i buscar un servei de qualitat i adient per als nostres nens i les nostres nenes. Tenim propostes concretes i finals per a alumnes de P-3 a 4rt d’ESO.

Dins del nou pla d’actuació 2018-2019 s’ha decidit donar servei als i les joves de 1er a 4rt d’ESO i per això la reunió d’extraescolars també estarà enfocada a aquests alumnes. Així doncs, tota l’escola està invitada a escoltar les propostes d’activitats que tancarem abans de l’inici del nou curs escolars. Disposarem de dues sales per tal de desenvolupar dues reunions paral·leles pels nens de P-3 a 6è de primària i altre pels joves de l’ESO.

US ESPEREM!

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: