SOCIALITAZIÓ DE LLIBRES: 3er-6è de PRIMARIA i 1er ESO

Amb l’objectiu de millorar els serveis que ofereix l’AMPA Santa Marta tenim novetats vers la socialització de llibres dels nostres nens i nenes.

Us confirmem que la quota de 3er a 6è de primaria continuarà com fins ara sent de 35€ per alumne soci de l’AMPA (45€ No socis). Aquests 35€ van destinats a la socialització dels llibres que any rere any es poden anar passant entre els alumnes. En aquest cas en son 4 llibres del total. 4 llibres que normalment sortirien per uns 85€ y que gràcies a la socialització únicament tenen un preu de 35€.

Aquest any, com a nou i nou compromís de l’AMPA per donar serveis a les famílies i alumnes que cursen l’ESO, introduïm la socialització de llibres al 1er curs. De moment no podem informar de la quantitat de llibres a socialitzar i la quota que en sortirà resultant, però en uns dies us podrem informar. Resteu molt atents.

Us recordem a aquest post que hi serem al despatx de l’AMPA les pròximes dues setmanes per recollir els llibres socialitzats durant aquest curs i que es tenen que entregar dins d’una bossa amb el nom de l’alumne o la alumna amb totes les marques esborrades.

  • Dijous 21 de 08.45 a 09.15
  • Divendres 22 de 08.45 a 09.15
  • Setmana del 25 al 29 de 17.00 a 17.30

Us recordem que al microsite de socialització trobareu tota la informació i beneficis del projecte de socialització.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: