EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019

Un cop feta la reunió d’Extraescolars aquesta tarda, us passem un petit resum de tot allò que s’ha parlat per a que tothom estigui ben informat. 

Hem fet la presentació oficial del nou AMPA i la nova comissió de Extraescolars que formen el Toni com a coordinador i la Yolanda, Alexandra, Ester i Rosa com a responsables de cada una de les extraescolars.

L’objectiu de fer la reunió d’extraescolars aquest mes de Juny es poder avançar-nos  en el temps i així totes les extraescolars es puguin realitzar i dur a terme amb normalitat. Es per aquest motiu que també canviem la preinscripció i la reserva de lloc disponible per al proper curs.

Fem noves propostes que resumirem a continuació per a que tingueu una visió global de les activitats que es realitzaran. 

Anglès

La academia Studys que fins ara era el nostre proveïdor de serveis d’anglès a l’escola s’acomiada amb molt pesar nostre i entra una nova acadèmia d’anglès amb molta força i ganes de donar-ho tot per als nostres petits. 

Ens proposa grups d’entre 5 i 8 nens per classe per donar un millor servei i un tracte personalitzat per ajudar més als nostres petits. S’han re configurat els horaris però no tenim problema per fer-ne una altre configuració per a que s’adapti a les vostres necessitats. Si feu un grup d’aquest número d’alumnes, creem un grup a mida per a vosaltres.

Ampliem l’extraescolar a l’ESO amb un dia per setmana (També adaptable en horari). L’objectiu de les classes a l’ESO es preparar als alumnes per a que arribats a 3er o 4rt puguin presentar-se des de l’escola al First Certificate of Cambridge School.

Comptem amb dos proveïdors que encaixaran segons els grups confirmats, ambdós amb molt bones referències. 

Arts

Noves activitats per millorar la creativitat dels nostres nens. 

Dues opcions per fer Escacs, a mig dia i per la tarda. L’horari de mig dia es compatible amb el descans abans d’anar a dinar del segon grup a l’escola.

Dibuix i pintura que es complementen amb manualitats per als mes petits per treure la creativitat, millorar la motricitat fina i sobre tot l’auto satisfacció. Al cas de un possible grup a l’ESO, serà una activitat enfocada al dibuix i la pintura molt més técnics, buscan treure l’artista que porten dins. Al preu, estan inclosos tots els materials.

Esports

Gràcies al Consell Esportiu de l’Hopitalet, entitat participada per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat comptem amb noves propostes i continuïtat a les actuals extraescolars de Ball, judo, Hockey i Piscina.

Us proposem l’extraescolar de Futbol Sala i Iniciació a l’Esport. Ambdues activitats tenen un preu inicial que marquem a la fitxa d’inscripcions i que es veurà incrementat depenent del número d’integrants del curs per un petit increment per a l’acompanyament dels petits al pati o espai on es realitzarà l’activitat.

Iniciació a l’esport es una activitat organitzada per a que els alumnes a partir de primer de primària puguin fer un tast de diferents esports i activitats (Volley, futbol, basquet, esports de contacte, individual, etc…) un complement excepcional que depen d’un espai físic fora de l’escola Santa Marta en alguns casos.

**PISCINA: A dia d’avui i han disponibles 5 places d’infantil i 6 de primària, així que dependrà de la continuïtat de les families actuals i els nous inscrits seran contemplats per rigurós ordre d’arribada.

També proposem una activitat de Guitarra impartida pel Raul, de la nostra escola, professor de Guitarra experimentat. També conta amb grups reduïts per a una millor assimilació i millora en la pàctica 

RECORDA!

Tots els teus dubtes i suggeriments, així com possibles noves activitats a extraescolars@ampasantamarta.com

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: