PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE LES EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019

Perquè som humans i vosaltres sou genials, us passem un seguit d’aclariments que veiem importants en relació a la informació passada sobre les extraescolars

PAGAMENTS I RESERVES → Els actuals inscrits a extraescolars tenen assegurada la plaça per al curs 2018-2019 sempre que realitzin la reserva (Pagament de 40 € i fitxa d’inscripció) abans del proper 6 de juliol. Passada aquesta data tindran la mateixa consideració que un altre alumne/a que s’inscrigui per primera vegada a l’extraescolar i tindran plaça segons la recepció de correu electrònic a extraescolares@ampasantamarta.com segons ordre d’arribada al correu electrònic. Tant en l’extraescolar de piscina com a la resta d’extraescolars.

JUDO → No és únicament per a infantil, és “A partir d’infantil”, l’activitat és ampliable tant a primària com a secundària i dependrà del nombre d’inscrits a la reserva que es formaran els grups definitius. Òbviament no barrejarem grups molt dispars a nivell edat ni d’experiència tenint en compte els nens que han realitzat l’extraescolar fins ara.

BALL → Igual que Judo, és “A partir d’Infantil”, l’activitat és ampliable tant a primària com a secundària i dependrà del nombre d’inscrits a la reserva que es formaran els grups definitius. Òbviament no barrejarem, tampoc, grups molt dispars a nivell edat ni d’experiència tenint en compte els nens que han realitzat l’extraescolar fins ara.

FUTBOL → L’activitat també pot realitzar-se des de P5 a 4t d’ESO dividint igualment els grups per nivell dels alumnes i les alumnes que han realitzat la reserva. En aquest cas l’extaescolar es realitzarà fora del centre i, per tant, hauran d’acompanyar els familiars al camp on es realitzi l’activitat. Un cop confirmat el grup, passarem proposta de monitors d’acompanyament competent per si es decideix sumar a l’activitat aquest servei. També tingueu en compte que es realitzaràn partits durant la setmana a diferents indrets de l’Hospitalet a mode de torneu.

DIBUIX / PINTURA → Quan parlem de “Dibuix tècnic” en el cas dels més grans ens referim a diferents tècniques de dibuix i pinutra com ara dibuix a carbonet, oli, aquarel·la, etc … Confirmem que els materials estan inclosos en el preu.

ANGLÈS → El proveïdor d’Anglès encara no està confirmat al 100% perquè depèn dels grups que es consolidin amb la reserva però ambdues acadèmies són totalment professionals i de molt bon nivell. Sabem i som conscients que el preu és superior al d’altres anys i hem intentat trobar un proveïdor que ho fes pel mateix preu però ens ha estat impossible. Tot i així considerem que a nivell de preus i tenint en compte que l’activitat es realitzarà a les instal·lacions del col·legi és inferior a qualsevol proposta d’acadèmies d’anglès de la zona, havent realitzat una comparació en què s’inclouen propostes de 75 €, 54 € o 65 € i únicament un dia a la setmana. Tingueu en compte també que els grups són per a grups reduïts d’entre 5-6 alumnes per classe per donar una formació més personalitzada i concreta.

El preu del material oscil·larà en funció del proveïdor final que ens doni el servei d’anglès, però estarà entre els 55 € i 70 € aproximadament.

INICIACIÓ A L’ESPORT → Les activitats se centraran all col·legi i esporàdicament hi haurà altres activitats que es realitzaran en un pati proper, com ara Futbol, ​​bàsquet, voleibol … En aquests casos el professor/a vindrà a l’escola a pels alumnes i les alumnes i els portarà al centre (proper) en qüestió però els familiars responsables hauran d’anar a buscar-los a aquest centre, és complicat d’explicar per escrit però més fàcil del que sembla.

ALTRES ACTIVITATS → Ens han proposat l’activitat de “ACRO-DANCE” algunes famílies del centre. Aquesta i altres activitats són totalment viables sempre que es compti amb un grup d’alumnes suficient. Us proposem, tal com vam comentar en el fullet d’informació de l’AMPA i va passar l’any passat amb l’activitat que es va organitzar des de P-4 a Ball, que comenteu en el vostre grup de Whatsapp de classe, amb el vostre delegat/da i aquests a la resta de classes per treure un grup suficient d’apuntats a l’activitat per consolidar el nombre d’inscrits i poder treure endavant la proposta. Des de la comissió de Extraescolars ens ocupem de buscar un proveïdor que ens faciliti el servei i que sigui viable econòmicament. TOTS i TOTES som AMPA i TOTS i TOTES podem donar una bona empenta perquè qualsevol activitat es pugui realitzar!

I no dubteu, ¡seguiu preguntant i proposant!

EQUIP DE LA COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *