Extraescolars 2018-2019: Resultat Inscripcions per Continuïtat i Reserves

Us demanem disculpes en primera instància per no haver complit amb aquest comunicat al principi d’aquesta setmana tal i com havíem promès, però les circumstàncies han vingut donades encara que ho hem intentat amb tots el recursos.

Us passem el llistat de inscrits a cada extraescolar, marcant en cada cas com han acabat les preinscripcions.

 • Els grups marcats en Verd son els que estan assegurats pel proper curs.
 • Els grups marcats en Taronja son els que manquen pocs alumnes per a confirmar l’activitat
 • Els grups marcats en Vermell son els que necessiten més persones per que es puguin dur a terme l’activitat.
  Aquelles activitats que no estan al llistat, no han tingut cap inscripció.

ANGLÈS

Confirmem proveïdor

Tenint en consideració el mínim de nens/nenes que varem marcar com a mínim per a la realització de l’extraescolar d’anglès, podem confirmar  els cursos d’infantil i de 1er-2on d’educació primària.

ATENCIÓ! Al cas de 1er-2on d’ESO únicament ens faltarien 2-3 inscripcions per poder formalitzar l’extraescolar a aquest nivell.

Per un error a l’hora de preparar les extraescolars ens han informat que del curs 3er-4rt i 5è-6è es podrà realitzar tambè en horari de Dilluns i Dimecres, nomès cal que ens informeu a través dels vostres delegats de classe o al e-mail extraescolars@ampasantamarta.com i ens ocupem de reconfigurar el millor horari. Tambè si hi ha possibilitat de canvi a d’altres horaris.
Remarquem els objectius de l’organització de l’extraescolar d’anglès:

 • Preu competitiu per a famílies sòcies de l’AMPA a Infantil i primaria per 50€/mes i 45€/mes en ESO.
 • L’activitat es realitza amb el proveïdor “PICCADILLY SCHOOL” d’important reconeixement al nostre barri i a la ciutat.
 • Seguiment individualitzat amb possibilitat de pujar de nivell segons les capacitats de l’alumne/a
 • Activitat realitzada íntegrament a l’escola, no son necessaris desplaçaments a les instal·lacions de les acadèmies i els nens/nenes surten directament de l’escola a les 18.15.

Us encoratgem a parlar als grups de classe, fer difusió i aconseguir el mínim d’alumnes per franja d’edat (5-6 alumnes) per tal d’aconseguir tancar l’activitat abans de la Repesca.

Queden disponibles 2 places d’infantil i 7 de educació primària.

L’activitat es realitza al poliesportiu del centre de 18.15 a 19.00 i son els pares i/o mares qui tenen que portar als alumnes fins l’activitat.

Preu Anual130€/Socis i 145€/No Socis

 

Futbol Sala

Si be hi han 9 nens inscrits en l’activitat, les edats son massa dispars i podría suposar una problemàtica a l’activitat. Per aquest motiu sol·licitem movilització per a que hi hagin més inscripcions a l’activitat amb l’objectiu de poder fer els grups suficients per a que es pugui dur a terme l’activitat (Un mínim de 7 nens/nenes per franja d’edat).

P5-1er, 2on-3er, 4rt-5è, etc… tenint en compte que sempre poden haver-hi excepcions si l’edat es propera al grup més gran.

Preu Trimestral: 45€/socis i 65€/No Socis

Fer activitat física des de ven petits ajuda a agafar bons hàbits quan creixem

ESCACS MIG DIA

Tenim dos alumnes apuntats a l’extraescolar d’escacs. 
Us recordem que l’activitat es realitza a partir de 3er d’educació primària i fins 4rt de l’ESO i es realitza a l’escola a l’horari de menjador. Un dia a la setmana per trencar amb la monotonia i ajudar en la concentració, el pensament analític i lògic així com la creació d’estratègies.

Preu Soci: 25€/mes No Soci: 40€/mes

Altres activitats disponibles sense inscripcions

(Preus families sòcies)

No dubteu en proposar, debatre, preguntar i comentar als grups de classe, els delegats i delegades de cada grup ens faran arribar les vostres inquietuds i dubtes.

Activitats amb un mínim de 7 nens/es:

 • Iniciació a l’Esport (1 inscripció): 45€/trimestre
 • Acrodance: Acrobàcies i música 45€/trimestre

Activitats amb un mínim de 4-5 nens/es:

 • Dibuix i pintura: 30€/mes (Inclòs material)
 • Guitarra: 35€/mes
 •  Violí: 35€/mes
 •  Ukelele: 35€/mes
 • Percussió (Batucada i Percussió africana: 35€/mes

Des de avui fins el període de “Repesca” estarem disponibles per muntar qualsevol altre activitat, moviment d’horaris i demès per a poder tancar els diferents grups.

El nostre objectiu es donar un servei de qualitat, amb bones activitats, divertides i totalment adients per als i les nostres alumnes.

Repesca: Del 7 al 30 de Setembre (ÚLTIM PERÍODE)

El 7 de setembre publicarem els horaris i places disponibles de les activitats que tindràn inici l’1 d’octubre. Molt atents, ja que no podrem ampliar el plaç. El full d’inscripció i el comprovant de pagament, s’ha de rebre màxim 30 de setembre a la bústia de l’AMPA o per correu electrònic a l’adreça extraescolars@ampasantamarta.com

Extraescolars2020

Extraescolars 2020-2021 Preinscripció

Informació de preus i ratis d’alumnes confirmats per activitat extraescolar

Extraescolars2020

Extraescolars Curs 2020-2021

Donades totes aquestes restriccions uns informem de les decisions que hem optat per tal de configurar una proposta amplia, suficient i sobre tot segura per a tots els i les alumnes.

Continuem ajudant a les famílies

Es per aquest motiu que us informem que no hi haurà quota de renovació per les famílies que vareu ser sòcies durant el curs 2019-2020. Es un curs que passarà a l’historia per l’any de la pandèmia del COVID-19. Es per aquest motiu que volem seguir alleugerant la pressió a les famílies no cobrant quota de renovació de socis.

ESTAT INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 2019-2020

Estat de les preinscripcions per les extraescolars 2019-2020 amb les inscripcions rebudes per PRO-ESCO en data de avuí. Recordeu que les inscripcions encara estan obertes!

Extraescolar Piscina 2019-2020

Informació important sobre l’extraescolar de Pisicina pel curs 2019-2020. Places, preus, dates importants i molt més sobre l’activitat per al nou curs.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: