FES-TE SOCI!

Ja està obert el període per fer-vos socis de l’AMPA!!!!!

Fer-se soci de l’AMPA és una forma de col·laborar amb totes les activitats que des de l’associació es desenvolupen i es duen a terme.
Per fer-se soci de l’AMPA és molt senzill, únicament has d’enviar-la fitxa de soci de l’AMPA amb totes les dades emplenades i adjuntant l’ingrés en compte de l’AMPA. Pots enviar-lo per correu electrònic a info@ampasantamarta.com o deixar una còpia impresa a la bústia de l’AMPA, a la recepció de l’escola.

Ser membre de l’AMPA és un ajut al manteniment econòmic de la mateixa i per això, premiem la teva col·laboració. Tot per 35 € / any / família.

Ser soci de l’AMPA és col·laborar activament amb totes les activitats que es desenvolupen en l’associació i tenir veu i vot en l’assemblea de l’AMPA, qui pren totes les decisions dels projectes i les activitats que es desenvolupen.

Descomptes en les diferents activitats extraescolars, assumint per part de l’AMPA, part de la despesa d’organització i desenvolupament de les mateixes.
En el cas d’infantil i primària, tallers de manualitats gratuïtes per al dia del pare, dia de la mare i Nadal.
Preu inferior als casals de Setmana Santa i Estiu, així com accés a avantatges i descomptes des de la extranet de l’AMPA, a la nostra web (Properament).

MOLT IMPORTANT: TERMINIS I DATES PER TENIR EN COMPTE

Hi ha una data límit per fer-se soci de l’AMPA per evitar que a nivell de gestió, suposi una actualització constant, tots som voluntaris e intentem donar el màxim temps del nostre dia a dia perquè totes les activitats i projectes surtin el millor possible. És per aquest motiu que posem com a data límit per poder fer-vos membres de l’AMPA el pròxim 31 d’octubre de 2018.
Totes aquelles famílies que van començar a fer-se sòcies i van remetre documentació de la mateixa manera que el pagament de la quota de l’AMPA, rebran confirmació als propers dies.

El proper mes d’octubre realitzarem l’Assemblea anual de l’AMPA on marcarem la continuïtat i l’execució de nous projectes. No oblideu participar-hi.

Recordeu que, per poder aplicar el preu de membre soci de l’AMPA en les activitats extraescolars, el pagament i lliurament de documentació d’inscripcions, s’ha de fer prèvia o conjuntament al pagament del primer trimestre de l’extraescolar

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: