REPESCA EXTRAESCOLARS 2018-2019

Ja estem de tornada de les molt esperades vacances d’estiu i tanmateix comencem a pensar com organitzar-nos al dia a dia del nou curs escolar. 

Com ja sabeu, vam obrir la possibilitat, aquest any, del que serà el nou model d’inscripcions per les activitats extraescolars i, com a ajuda per l’assimilació del mateix arriba la “REPESCA”. Per aquells i aquelles que dubtàveu o us ha agafat d’imprevist.

Tornem a obrir les inscripcions per a les diferents extraescolars que encara queden places disponibles. Recordeu que teniu que enviar el full d’inscripció a les extraescolars amb el comprovant de pagament a extraescolars@ampasantamarta.com. Al cas de la repesca, tindreu que fer el pagament corresponent al primer període de l’activitat. Totes les activitats es paguen trimestralment, exceptuant l’activitat de piscina que es te que realitzar el pagament de l’anualitat segons les indicacions a la pròpia fitxa d’extraescolars.

A continuació us detallem com estan a dia de avui les diferents activitats, així com un llistat de les activitats on encara no hi ha cap inscripció però tenim la possibilitat de realitzar com extraescolar.

ANGLÈS
PICCADILLY SCHOOL

Al principi de l’organització de la extraescolar d’anglès va haver-hi controvèrsia per qui facilitaria el servei i ja vam confirmar que seria l’academia PICCADILLY SCHOOL qui vindria a la nostra escola a gestionar l’extraescolar.

Aquestes son les inscripcions actuals tenint en compte que de moment únicament es podria realitzar l’extraescolar tant als grups d’infantil com 1er i 2on de Primaria: 

CURSNº ALUMNES
Infantil L-X 17.157
1-2 L-X 17.156
3-4 M-J 17.151
5-6 M-J 17.151
1-2 ESO L 16.003
3-4 ESO L 16.000

HORARIS DISPONIBLES :

3er i 4rt Dilluns i Dimecres 17.15
5è i 6è Dilluns i Dimecres 17.15
1er i 2on ESO Dimarts 17.15
3er i 4rt ESO Dimarts 17.15

BALL

L’extraescolar de ball ha estat tot un èxit entre els alumnes i les alumnes d’infantil fins al punt que, despès de contactar amb els inscrits de P3 i P4, hem obert un nou dia per l’activitat els dimarts donant l’opció de que a aquests dos cursos puguin inscriure més alumnes. 
L’activitat per als dijous a P5 ja està complerta i no admet noves inscripcions.

CURSNº ALUMNES
P-3 y P47
P-511

Insistim, Dijous es mantindràn els alumnes de P5 a les 17:15 i dimarts els alumnes de P3 i P4.

HORARIS DISPONIBLES:

P3 i P4 Dimarts a les 17.15

PISCINA

Comptàvem amb una disponibilitat a les piscines del centre en horari de divendres de 18.15 a 19.00 de 10 alumnes d’infantil i 15 de primària.
A dia de avui no hi ha disponibilitat al grup d’infantil però si hi ha encara 6 plaçes disponibles de primaria.

JUDO

Un any més l’activitat de Judo es podrà dur a terme a un grup homogeni al que hi hauran continuistes a l’activitat i nous alumnes que aposten per l’activitat. 
Hi ha 1o inscrits a l’activitat i encara tenim marge per a que pugui haber més inscrits. Si s’arribés a un grup de més de 14 alumnes, comptarem amb dos professors/es pel grup i la possibilitat de dividir per franja d’edats el grup dins del mateix dia.

PLAÇES DISPONIBLES!
Dimecres a les 17.30

CURSNºALUMNES
P-31
P-43
P-54
2
FUTBOL

L’extraescolar de futbol ha estat una de les novetats d’aquest any que ha tingut més inscripcions al Juliol.
Es una activitat que es te que realitzar fora de l’escola però que es complerta a nivell de psicomotricitat i treball en equip.
A dia d’avui tenim un total de 9 inscripcions però amb franjes d’edat molt disperses. 
Us convidem a inscriure a aquesta activitat amb l’objectiu d’arribar al mínim per poder tancar cada grup.
Aquestes son les inscripcions actuals:

CURSNº ALUMNES
P-54
1
1
1
1
1º ESO1
INICIACIÓ A L'ESPORT, ESCACS I ALTRES ACTIVITATS

Actualment hi ha 1 alumne inscrit a Iniciació a l’esport i 2 a escacs.

Es per aquest motiu que tindrien que haver-hi mes inscripcions per poder realitzar aquestes i altres activitats que ara enumerem amb el mínim que es necessiten cobrir per poder realitzar l’activitat:

  • INICIACIÓ A L’ESPORT (8): Activitats dirigides per a alumnes a partir de 1er de Primaria. Es desenvolupan al pati d’una escola propera a la nostra. Activitas en grups e individuals diferents cada dia (futbol, voleibol, bàdminton, jocs en grup. etc…).
  • ESCACS (8): Disponible en horari de migdia o de tarda. A partir de 3er de primaria
  • GUITARRA (3): Activitat oferida pel RAUL de la nostra escola, grups reduïts per aprendre a tocar la guitarra. A partir de 4rt de primaria.
  • DIBUIX I PINTURA (5): Disponible per a tots el cursos, realitzada directament a l’escola i totalment personalitzada segons l’edat dels alumnes anant des de manualitats fins a dibuix artístic per als més grans.

 

Qualsevol dubte o aclaració que necessiteu, no dubteu en escriure a extraescolars@ampasantamarta.com o al vostre delegat de classe pel vostre grup de whatsapp.
Durant la propera setmana crearem els grups de whatsapp de cada activitat complerta per informar-vos de les especificacions de cada activitat així com els imports i les dades de pagament previstos.

BON CURS 2018-2019!!

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: