Bones Festes i entrada d’any 2019!

Tots i totes els que formem part de l’AMPA Santa Marta volem dessitjar-vos unes molt bones festes i entrada d’any 2019.

Aquest 2018 el tanquem amb la renovació de la junta directiva de l’entitat, la festa d’infantil que varem fer a l’octubre i la reimplantació del taller de Nadal per a nens i nenes d’infantil i primària que va ser tot un éxit d’assistència. A més a més de les activitats extraescolars organitzades, socialització de llibres on hem inclós 1er d’ESO aquest any per primer cop o el concurs de postals de Nadal.

El proper any 2019 l’iniciem amb nous reptes per l’entitat com la participació a la rua del barri pel carnestoltes e inlusió de novetats a l’organització del casal de Setmana Santa i d’estiu així com la festa de l’AMPA.

“Nous reptes pel 2019”

Es per aquests motius que necessitem de la vostra participació, de tots aquells que han col·laborat i continuen col·laborant amb l’AMPA així com tot aquell pare, mare, avi, àvia, tiet, tieta… que vulgui dir la seva o participar activament a l’organització d’activitats.

Però si més no, el més important es que ens seguiu a tota els comunicats, missatges de WhatsApp, e-mails i demès comunicacions que us fem arribar pels diferents canals per tal de que la vostra participació sigui el més alta possible. Tot aixó ho fem per les famílies.

Bon Nadal i els millors desitjos pel proper any.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: