Taller dia del Pare 2019

Tenim novetats per al nou taller del dia del pare!

Us donem la possibilitat de fer la inscripció al taller via online des de la nostra web. Com es la primera vegada que fem aquesta modalitat d’inscripció donarem també la opció de fer-ne presencialment com fins ara. Per aquest motiu obrim 3 dies:

· Divendres 22 de Febrer: Aquest dia tindràs disponible al nostre web a l’apartat “TALLERS” 6 diferents enllaços per accedir a d’inscripció online depenent del dia del taller i si es el grup d’infantil o primària.
Si el taller està ple, et sortirà un avís on t’informarà. Recorda que totes les dades que introdueixis al web es contrastaran amb les dades que tenim a l’AMPA. Podràs apuntar a mes d’un alumne/a sempre i quan les dades personals siguin correctes. Recorda que es molt important que ens informis de les possibles al·lèrgies e intoleràncies que tingui el teu fill o filla.

· Dilluns 25 i dimarts 26 Presencial: Com sempre a l’entrada i sortida de l’escola.

RECORDATORIS DE L’ACTIVITAT

  • Horari de 17.00 a 18.15 depenent de la duració de l’activitat l’horari pot ajornar-se. A aquest cas els i les alumnes faran 3 manualitats que tenen que deixar enllestides al mateix taller.
  • Berenar inclòs: Donarem galetes, xocolata, batuts, sucs… recorda que si el teu fill o filla té cap intolerància ens ho has de fer saber per adaptar el que menjarà i anar molt en compte.
  • PREU: El preu per a famílies sòcies es GRATUÏT. Per a famílies no sòcies es tindrà que abonar 10€. Al cas de d’inscripció online ens tindràs que fer arribar el justificant de pagament al compte info@ampasantamarta.com quan confirmis el formulari d’inscripció, allà mateix tindràs el número de compte. Al cas de les presencials, tindràs que fer el pagament en efectiu i al moment.
  • PLACES LIMITADES! Hi ha un número de places limitades per a cada taller i d’inscripció es farà per ordre exclusiu de arribada de formularis al web i per ordre de cua presencialment. Si hi hagués cap taller ple amb la inscripció online enviarem un comunicat als grups de classe.
  • FES-TE VOLUNTARI-A!!! Com sempre, demanem voluntaris per donar suport i estar al taller, aquest cas, prohibit els pares per a que sigui sorpresa! Es un plaer poder gaudir d’aquest moments amb els nostres petits, s’ho passen genial i ens divertim moltíssim fent l’activitat amb ells i elles.
Opinions de voluntàries i voluntari
Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: