Taller dia de la Mare 2019

Com cada primavera i desprès d’un taller del dia del pare que va ser tot un èxit, us presentem un any més el Taller pel motiu del Dia de la Mare. Perquè mare, no hi ha més que una i ho volem agrair de la millor manera.

Els tallers d’infantil i primària es faran de forma simultània com portem fent a tots els tallers d’aquest any.

Es realitzaran els propers 24, 25 i 26 d’abril en horari de 17.00 a 18.15 (aproximadament).
Ara be la novetat! Com va tindre una molt bona acollida per part de tots i totes, aquest cop únicament en farem inscripcions online aquí, al nostre web. Les inscripcions estaran obertes entre els propers 8 i 12 d’abril. Recordeu vàries coses:

  • El berenar està inclòs a l’activitat. Galetes, xocolata, sucs i batuts per a tots. Molt ull en possar les alèrgies i les intoleràncies alimentàries.
  • El preu es gratuït per les famílies sòcies de l’AMPA i te un preu de 10€ pels alumnes que no son socis de l’associació.
  • No s’admetran canvis ni inscripcions fora de les dates marcades, així com no es confirmaran inscripcions de no socis que no remetin el pagament al correu de l’AMPA info@ampasantamarta.com
  • Recordeu que, a aquest cas, es preferible que no s’apuntin mares com a voluntàries, així que en volem veure molts papis, tiets i àvies que vinguin a ajudar als nostres petits 😛 Farem un grup de whatsapp per explicar tot el funcionament dels tallers amb els voluntaris.
Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: