Extraescolar de Piscina 2019: Portes obertes i entrega de medalles

El proper divendres 14 de Juny es durà a terme a les piscines del centre l’habitual jornada de portes obertes per a que les famílies puguin veure als seus petits i petites nedar com a veritables peixos!

A més a més a la finalització de l’extraescolar aquest mateix dia l’Ester Cuesta, responsable de l’extraescolar de piscina, conjuntament amb la Cristina Casalots, vicepresidenta de la nostra Associació faran entrega de les medalles commemoratives de la participació durant tot el curs a l’extraescolar.

Us confirmem desde aquí que ja podeu anar reservant places per la continuïtat dels actuals cursillistes que participen a l’activitat com a prioritaris per a les inscripcions del proper any de l’activitat. Ho podeu fer directament amb l’Ester al grup de l’extraescolar de piscina.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: