EXTRAESCOLARS 2019-2020: Pre-inscripcions abans del 21 de Juny

Gràcies a la reunió que vam realitzar el passat divendres amb les famílies us podem presentar el llistat d’extraescolars que s’oferten per al proper curs 2019-2020 amb vàries modificacions plantejades a la pròpia reunió.

Com ja varem comentar l’empresa PROESCO, amb més de 10 anys d’experiència realitzant extraescolars a diferents centres arreu de Catalunya, es el nostre soci per dur a terme totes les extraescolars a la nostra escola a partir del proper curs. Exceptuant l’extraescolar de piscina que es continuarà duent a terme al poliesportiu del centre.

Us detallem varies coses a tenir en compte:

  • Llegiu molt bé tota la informació que es detalla al document adjunt a aquest post, si teniu qualsevol dubte escriviu al vostre delegat/delegada o al correu d’extraescolars extraescolars@ampasantamarta.com.
  • Teniu de plaç fins el 21 de Juny per fer la pre-inscripció, per això, únicament heu d’entregar el full d’inscripció al mail de Proesco o a la bustia de l’AMPA. Si al Setembre queden places disponibles podreu “repescar” i accedir a les places disponibles. SON PLACES LIMITADES.
  • Aquest any no sol·licitem una paga i senyal per tal d’acceptar la pre-inscripció a les extraescolar per facilitar el pagament de les mateixes.
  • Els rebuts seran mensuals i domiciliats en compte de les families directament per Proesco. Hi ha descompte per germans i número d’extraescolars a escollir.
  • Conteu que Proesco es va crear com una acadèmia d’anglès a les escoles i son especialistes a aquesta matèria, per això confiem en ells sobre tot en aquesta extraescolar.
Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: