INSCRIPCIONS SOCIS CURS 2019-2020

Ja tenim enllestida la nova ficha per fer-se soci de l’AMPA. I us marquem una sèrie de tips que son molt importants a tenir en compte. Llegiu bè i qualsevol dubte, consulteu al vostre delegat/da o al nostre correu genèric info@ampasantamarta.com.

· Si ja ets soci de la nostra associació pel proper curs 2019-2020 a partir del curs 2020-2021 únicament tindràs que fer el pagament de la quota anual per a família sòcia per continuar sent de l’entitat i no tindràs que tornar a omplir el full de inscripció/renovació.

¿Ya no tengo que rellenar la ficha de socio para hacernos socio del AMPA?
NO! Este año será el último que lo rellenarás tanto si habéis sido socios este curso que acaba como si no, esto es porque incluye una cláusula de autorenovación mediante pago en cuenta del AMPA (No domiciliado).

· El preu de la quota de l’AMPA continuarà sent de 35€/anuals/família.
· El període per fer-se família sòcia de l’associació es fins el 30 de Setembre.

Ep! ¿Y si queremos acojernos al precio reducido para Socialización de libros o extraescolares? ¿Cuando tenemos que enviar la ficha de socio y hacer el pago?
Ambos proyectos tienen fecha límite para su inscripción. En el caso del proyecto de socialización de libros el próximo 10 de Julio y en el caso de extraescolares el próximo 17 de Septiembre, cuando Pro-esco nos facilitará el listado de inscritos a las extraescolares para marcar cuotas de socios y no socios.

· Per fer-vos socis o fer la renovació pel curs 2019-2020 descarrega la fitxa de soci i envia-la omplerta i signada conjuntament amb el justificant de pagament de la quota a info@ampasantamarta.com o deixa-la a la bústia de l’entitat al costat de la recepció de l’escola.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: