ESTAT INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 2019-2020

Com ja sabeu, al mes de Juliol vam obrir la pre-inscripció per a les extraescolars del proper curs 2019-2020.

Des de l’AMPA vam decidir que tota la gestió de les extraescolars, exceptuant l’activitat de Piscina, es gestionaria a través de l’empresa de serveis PRO-ESCO qui ens va ofertar una molt bona proposta d’activitats i preus.

Us deixem l’estat de les preinscripcions així com comentaris sobre les mateixes. Per tal de facilitar la tasca de comprensió de la situació actual, hem marcat per colors igual que un semàfor ( Verd – l’activitat es durà a terme, Tronja – Falta alguna inscripció per dur a terme l’activitat, Vermell – Falten moltes inscripcions per dur a terme l’activitat)

INFANTIL (P3-P4-P5)

DILLUNSDIMARTSDIMECRESDIJOUSDIVENDRES
ENGLISH GAMESBALL MODERNENGLISH GAMESTEARE MUSICALEXPRESSIÓ ARTISTICA
7161050
  JUDO  
  0  

En cas d’infantil P3-P4-P5 tenim confirmades 3 activitats, English Games els Dilluns i els dimecres i ball modern els dimarts al gimnàs. Estaria pendent a falta de molt poques inscripcions l’activitat de Teatre musical, una activitat per passar-ho bé i a la que els més petits de l’escola disfrutaríen de classes d’art dramàtic, cant i algun instrument.

1er CICLE (1er-2on-3er)

DILLUNSDIMARTSDIMECRESDIJOUSDIVENDRES
BALLETTEATREJUDOTEATRE/MUSICAINFORMÁTICA
25400
 MÚSICA DIBUIX I PINUTRADIBUIX I PINTURA
 3 21
   BALL MODERNGIMNASIA RÍTMICA
   159

Al cas del primer cicle de primària surten a dia de avui dues activitats extraescolars Ball Modern, on ampliem el número d’alumnes i on continuarem participant a les exhibicions organitzades pel consell d’esports. De la resta d’activitats encara estan obertes per poder continuar fent inscripcions durant els propers dies. Podem proposar donat el número d’inscripcions a teatre i música poder combinar ambdós activitats al igual que fem a infantil a l’activitat de Teatre Musical. Podeu comentar-ho al mail extraescolars@ampasantamarta.com o a través dels vostres delegats de classe.

2on CICLE (4rt-5è-6è)

DILLUNSDIMARTSDIMECRESDIJOUSDIVENDRES
BALLETTEATREJUDOTEATREINFORMÁTICA
12010
 MÚSICA DIBUIX I PINUTRADIBUIX I PINTURA
 0 20
   BALL MODERNGIMNASIA RÍTMICA
   10

Al cas del 2on cicle de primària no surt cap extraescolar. Us animem a teatre i dibuix i pintura on hi ha dues persones apuntades, a fer campanya als diferents cursos per a poder treure endavant les activitats.

ESO

Al cas d’ESO no hem tingut cap inscripció a les activitats d’informàtica i teatre. Us animem a proposar activitats que volgueu fer per tal de poder organitzar-la conjuntament amb Pro-esco. Sabeu que des de l’AMPA no tenim problema a organitzar qualsevol activitat que us pugui agradar per fer com a extraescolar.

CAS CONCRET: ESCACS AL MIG DIA

Pels alumnes de primària i ESO vam proposar, per segón any, fer l’activiat d’escacs els dimecres a mig dia a un preu molt reduït. S’han apuntat 5 alumnes i manquen només 3 per poder fer l’activitat, així que esperem que feu pinya a les diferents classes per poder treure endavant l’activitat.

ANGLÈS PRE-ACADÉMIC

Com ja vam explicar a la reunió d’extraescolars a final de curs. Vam optar per dissenyar un horari al que fos possible dividir als diferents grups no tant pel curs concret si no pel nivell que tinguin a primer de curs, per aquest motiu totes les classes d’anglès pre-acadèmic es faran dilluns i dimecres, per a que sigui més versàtil canviar de nivell als alumnes.

La tipología d’anglès es tradicional, amb llibres de text, combinat amb una metodologia d’absorció de les lliçons amb classes 100% en anglès, cançons, listenings, activitats. Buscar una forma divertida i amena d’anar aprenent anglès d’una forma distesa i fàcil.

Aquesta es la relació de pre-inscrits a l’activitat a dia d’avui.

1er-2on EP9
3er- 4rt EP4
5è-6è EP1
1er-2on ESO2
3er-4rt ESO0

Recordeu també que l’activitat per l’ESO es d’únicament un dia a la setmana (1er-20n dilluns i 3er-4rt dimecres).

Volem emfatitzar en que aquesta activitat, a l’igual que la resta es fa íntegrament a l’escola fins les 18.15 sense necessitat de fer l’acompanyament dels alumnes fins l’acadèmia de Picadilly com ens ha passat durant tot aquest últim curs.

Recordeu també que el nivell de Pro-esco es molt exigent, tant en la selecció del personal com al desenvolupament i seguiment dels alumnes.

El preu d’aquesta activitat es de 34€/mes per dos dies a la setmana i de 20 al cas de l’ESO per un dia a la setmana.

CAS CONCRET: PISCINA

Us deixem l’enllaç a l’últim post amb tota la informació sobre l’extraescolar de piscina que no es gestionada amb Pro-esco, si no que es organitzada directament per l’AMPA conjuntament amb l’ajuntament de l’Hospitalet i les piscines del centre.

Recordeu que teniu a la vostra disposició tota la informació al nostre web i per a qualsevol dubte sobre extraescolars podeu contactar al correu electrònic extraescolars@ampasantamarta.com o a través del vostre delegat o delegada de classe.
Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: