CASAL PRIMAVERA 2020

Ja arriba un any més les vacances de primavera que coincideixen amb la festivitat de setmana santa. I com sempre, des de l’AMPA us proposem el casal per tal de donar continuïtat a l’horari lectiu els dies que no hi ha festa.

Us adjuntem diferents archius. Per una banda el folleto del casal amb tota la informació de les activitats, preus, com realitzar la inscripció, etc. També en trobareu dos documents més que son necessaris per l’organització del mateix que torna a recaure a les mans de Kampi Ki Pugui.

Per qualsevol dubte, contacteu amb l’AMPA a través del vostre delegat o delegada de classe, al correu del casal casal@ampasantamarta.com o el dies 3 i 6 de març al despatx de l’AMPA on també podreu entregar la documentació i el justificant de pagament de l’opció a inscriure als alumnes.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: