Apunta’t al taller del dia del Pare 2020

A continuació tens disponibles els formularis per inscirure als nens i nenes del centre al taller del dia del pare que es realitzarà del dia 9 al 13 de Març.
Us deixem uns quants TIPS per tindre en compte.

· Recorda que el taller es un día per perona i que està inclós el berenar per l’alumne. Si no vols que bereni cap de les coses que donem (Galetes, chocolata, batuts, sucs, aigua, etc.) pots possar a la motxilla un altre berenar i informar al formulari a la part d’al·lèrgenes.

· L’activitat es garuïta per a les famílies sócies de l’AMPA. Si no sou socis inscribiu al vorte fill/a i no en feu el pagament i rebem el rebut tal i com expliquem al formulari, us trucaran des de l’escola per anar a buscar a l’alumne.

· L’activitat està programada de 17.00 a 18.30 però com sabeu, es fan varies manualitats i pot ser que s’ajorni la sortida. S’intentarà ser puntuals.

· NO PODEM FER MODIFICACIONS UN COP ENREGISTRAT EL FORMULARI. Som moltes persones i moltes inscripcions, així que sigues prudent i meticulós ja que no en podem fer modifcacions un cop enregistrat l’alumne.

· Recordéu informar a l’agenda dels alumnes quin dia es quedarán a l’activitat. Passarem llistats als professors de cada un el proper dijous.

· Només tindreu oportunitat de fer l’inscripció des de el Dimarts 3 de Març a les 00.01 al Dimecres 4 de Març a les 23.59.

MODALITAT INFANTIL: Taller el Dilluns 9 de Març

MODALITAT INFANTIL: Taller el Dimarts 10 de Març

MODALITAT INFANTIL: Taller el Dimecres 11 de Març

MODALITAT INFANTIL: Taller el Dijous 12 de Març

MODALITAT INFANTIL: Taller el Divendres 13 de Març


MODALITAT PRIMÀRIA: Taller el Dilluns 9 de Març

MODALITAT PRIMÀRIA: Taller el Dimarts 10 de Març

MODALITAT PRIMÀRIA: Taller el Dimecres 11 de Març

MODALITAT PRIMÀRIA: Taller el Dijous 12 de Març

MODALITAT PRIMÀRIA: Taller el Divendres 13 de MarçLuis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: