L’AMPA CONTRA EL COVID-19

No fa falta resumir l’estat actual de la situació, únicament esperar que no hi hagi cap família afectada i que tots esteu bé de salut.
Hem retardat aquest comunicat perquè encara ens mancava i ens manca informació. Encara així, es de rebut que us informem de les gestions que hem realitzat i estem realitzant en el dia d’avui.

Per una banda, informar-vos que, una vegada més, el Banc Sabadell ens cobra comissions per gestionar per la banca electrònica de les transferències per la devolució d’imports cobrats d’activitats que previsiblement no es podran realitzar. Es posicionen en que tenim personalitat jurídica i ens tenen que cobrar com si d’una empresa fóssim en comptes de contemplar-nos com som una entitat sense afany de lucre.
Si us plau, si teniu cap contacte o confiança amb la oficina de Rambla Just Oliveres que ens pugui ajudar a desencallar els pagaments, contacteu amb nosaltres a info@ampasantamarta.com. Us estarem molt agraïts.

  • Extraescolars a l’escola: Tal i com ens va confirmar el Grup Activities (Gestor de les activitats extraescolars) no passaran cap altre rebut de pagament fins que les activitats extraescolars puguin tornar a desenvolupar-se amb normalitat.
  • Extraescolar de piscina: Restem a l’espera de la comunicació oficial del poliesportiu per tal de fer el càlcul de l’activitat fins l’últim dia que es va realitzar l’activitat i així poder fer la devolució del import corresponent a cada alumne participant.
  • Casal de Setmana Santa: Necessitem que passeu el número de compte (IBAN complert estil ESXX XXXX XXXX XX XXXXXXXXXX) al correu casal@ampasantamarta.com amb l’objectiu de retornar-vos els imports ingressats a compte de l’activitat. Si us plau, indiqueu l’import pagat i dades de l’alumne i titular del compte amb l’objectiu de quadrar els pagaments rebuts.
  • Casal dia del pare: Si cap alumne/a “NO SOCI” va fer el pagament per l’activitat que es desenvoluparia dilluns 9 o divendres 13, necessitarem que envieu el comprovant de pagament amb la compte bancaria a info@ampasantamarta.com.
  • Casal dia de la mare: Resta anul·lat.
  • Casal d’estiu: Restem a la espera de la situació del confinament e intentarem adaptar-nos al màxim quan tinguem més informació de l’obertura de l’escola o la tornada a la normalitat. Estem en contacte 100% amb el nostre proveïdor Kampi ki pugui per tal de buscar possibles solucions a mida segons els fets que vagin ocorren.

Qualsevol dubte que tingeu sobre aquest o altres temes, no dubteu en escriure al mail info@ampasantamarta.com o a través del vostre delegat/da de classe.

#quedatacasa
#juntshoaconseguirem

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: