Continuem ajudant a les famílies

Com ja sabeu, la prioritat més important per la junta de l’AMPA es i serà vetllar pel benestar de les famílies.

Es per aquest motiu que us informem que no hi haurà quota de renovació per les famílies que vareu ser sòcies durant el curs 2019-2020. Es un curs que passarà a l’historia per l’any de la pandèmia del COVID-19. Es per aquest motiu que volem seguir alleugerant la pressió a les famílies no cobrant quota de renovació de socis. Encara això, totes les famílies que vulguin donar-se d’alta a l’AMPA pel curs 2020-2021 teniu tota la informació al següent enllaç https://www.ampasantamarta.com/col%c2%b7labora/
La quota de soci per al proper curs, també es manté al mateix preu que aquest darrer curs quedant en 35€/any.

També hem retornat la part proporcional de l’extraescolar de piscina a les famílies inscrites un cop el poliesportiu ens ha informat de quin es el preu a cobrar fins l’última classe feta abans del confinament.

Restem pendents de la confirmació del llistat de llibres pel curs 2020-2021 amb l’objectiu de tancar el projecte de Socialització de llibres per al proper curs. L’escola s’ha compromès en facilitar-nos el llistat definitiu durant els propers dies.

Extraescolars curs 2020-2021. Aquest any teniem previst tornar a realitzar les extraescolars d’esports amb el Consell Esportiu de L’Hospitalet però donades les últimes noticies sobre corrupció que vinculen presumptivament el consell i càrrecs de l’Ajuntament de l’Hospitalet, restem a l’espera per organitzar les activitats amb ells. Tanmateix també restem a l’espera de mantenir una reunió amb l’escola per dirimir les exigències en matèria de prevenció que es tindran que prendre per a que no hi hagi cap risc a l’hora d’organitzar les activitats. El més important es aprendre del passat i adoptar les mesures per evitar tornar-hi. Us mantindrem informats.

Restem al a vostra disposició a través dels delegats i delegades de classe, així com al correu genèric de l’entitat info@ampasantamarta.com.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: