Extraescolars Curs 2020-2021

Aquest curs ha començat amb molts canvis per al nostre dia a dia a l’escola i ja des de el passat mes de Juny estem portant una sèrie d’iniciatives per tal de ajudar a la normalització d’aquesta situació que ens ha tocat viure.

Ens heu preguntat les darreres setmanes sobre l’organització de les extraescolars. Si bé des de fa dos anys intentem programar totes les activitats extraescolars al juny per tal de donar opció i temps suficient a les famílies per adaptar-se i fer la configuració perfecta, aquest inici de curs ha estat totalment diferent per tal de resoldre la realitat actual vers possibles contagis pel Covid-19.

Donades totes aquestes restriccions uns informem de les decisions que hem optat per tal de configurar una proposta amplia, suficient i sobre tot segura per a tots els i les alumnes.

 • ACTIVITATS PER GRUP BOMBOLLA: Únicament proposarem des de l’AMPA activitats dins de l’escola que garanteixi la participació conjunta d’alumnes que pertanyin a un mateix grup bombolla de classe. Si hi hagués alguna activitat promoguda per l’AMPA a la que es puguin inscriure nens de diferents grups, es mantindran en tot cas les obligacions de distanciament social (1,5M) i desinfecció de la instal·lació abans i després de l’activitat i únicament per a activitats sense moviment excessiu ni contacte. Es per aquest motiu que l’activitat de piscina, com es venia fent fins ara, no es realitzarà durant aquest primer quadrimestre de l’any i es valorarà des de la junta directiva l’organització de la mateixa a partir del mes de gener si la situació millora el suficient com per a que no hi hagi risc elevat de contagi.
 • TIPUS D’ACTIVITATS: La propera setmana us intentarem programar diferents activitats per a que tingueu tota la informació (Horaris, preus, localització, etc.). Es MOLT IMPORTANT que parleu entre les famílies i amb els alumnes amb l’objectiu de poder tenir una visió clara del que us agradaria fer per grups de classe.
  Us posem a continuació un llistat d’activitats que es poden organitzar des de l’AMPA
  • Ball modern
  • Anglès
  • Gimnàstica aeròbica
  • Gimnàstica rítmica
  • Psicomotricitat (Infantil)
  • Escacs
  • Taekwondo
  • Judo
  • Karate

Insistim de la importància de que aquest any cobren els grups de classe per tal de poder dur a terme activitats. Recordeu que tant les acadèmies com el consell esportiu de la ciutat, amb qui contarem de nou aquest curs, exigeix un número mínim de 8 alumnes.

Més que mai, hem de evitar contacte fora dels nostres grups de convivència i bombolla, per aquest motiu creiem que es més important que mai comptar amb activitats que els petits de la família puguin continuar fent en el dia a dia per a que no estiguin encara més condicionats per aquesta situació.

Tornarem a passar en breu nou comunicat amb preus i horaris, així com la manera de formalitzar la inscripció a les activitats que ens agradaria que comencin a l’octubre.

Gràcies per l’esforç de tots vosaltres.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: