Extraescolars 2020-2021 Preinscripció

Ja podem oferir més informació sobre les activitats que es realitzaràn com a extraescolars durant aquest curs 2020-2021.

De forma totalment excepcional, les inscripcions es confirmaran directament atravès del vostre delegat o delegada de classe, confirmant llistat de alumnes que participaran a cada extraescolar.

BALL MODERN: El consell esportiu ens ha confirmat que donades les últimes informacions baixen el número d’alumnes per tal de poder realitzar l’extraescolar a un mínim de 6 alumnes per activitat.
Al cas d’activitats com a ball modern, que ens han confirmat diferents grups (2ºA Dimarts i diferents grups d’infantil pendent de confirmar el dia) el preu serà de 12€/mes i 15€ al inici per l’assegurança obligatòria. A aquest cas, el preu s’ingressarà quan es confirmi el grup al compte de l’AMPA. L’activitat podrà realitzar-se en quant es confirmi el grup.

ESCACS: En aquest cas, el preu total es de 170€/mes a dividir entre el número d’alumnes que es poden ajuntar de diferents grups de classe, ja que podem garantir la separació establerta. Així, al cas que es confirmin 8 alumnes el preu seria de 28€ per 6 alumnes, o 17 per un total de 10. Necessitarem que confirmeu alumne i dia per confirmar conjuntament que es possible realitzar l’activitat. A aquest cas, el preu s’ingressarà quan es confirmi el grup al compte de l’AMPA. L’activitat podrà realitzar-se en quant es confirmi el grup.

TEATRE: Ens sorgeix l’oportunitat de fer l’activitat de teatre gràcies a un professor de la própia escola (Carles) al preu de 12€/mensuals per alumne. Recordeu, que al igual que a l’activtat de Ball Modern, han de confirmar un grup de mínim 6 alumnes per grup bombolla.
El mateix Carles, podria realitzar classes de repàs a partir de primària per ajudar un cop a la setmana i al mateix preu que l’activitat de teatre.

ANGLÈS INFANTIL: El professor Carles, també ens dona la opció de poder realitzar una activitat lúdica i divertida en anglès per als grups d’infantil. Aquests grups son mínim de 6 alumnes per grup bombolla tambè (P3-P4-P5). Al mateix preu que teatre.

Qualsevol dubte, per ser àgils, contacteu a través dels grups de whatsapp.

Gràcies.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: