REUNIÓ DE SOCIS CURS 2020-2021

Com ja sabeu, ens enfrontem a un moment difícil a la nostra societat i per aquest motiu des de l’AMPA hem intentat sempre adaptar-nos el millor possible.

Des de la Junta de l’AMPA es va prendre la decisió de no realitzar l’aportació de la quota anual de renovació per ajudar a aquest tan mal moment econòmic per a les famílies.

Hem convocat les extraescolars tard per assegurar-nos un risc mínim a les activitats organitzades i en aquest sentit i donat que son l´únic recurs actual presencial, ens encoratja haver pres la mesura de mantenir en bombolles de convivència a les activitats.

Encara això hem desistit de poder fer activitats com ara els tallers de manualitats, conta contes d’infantil o la festa de fi de curs. S’ha intentat organitzar el casal de setmana santa i s’intentarà fer el mateix amb el casal d’estiu, necessari per la continuïtat de donar suport a les famílies.

Per aquest i d’altres motius, aquest any farem la reunió anual de socis/es de l’AMPA de forma online i gràcies a la tecnologia de Google Hangouts, amb la que no serà necessària cap instal·lació al vostre ordinador però si a mòbil o tablet ( App Hangout Meet).

Us convoquem el proper divendres 19 de Febrer a les 19.00 a un enllaç que us enviarem 30 minuts abans a través dels grups de Whatsapp de cada classe.

Necessitem un màxim de participació a aquesta reunió per tal de donar continuïtat al projecte de la nostre entitat.

La reunió tindrà una durada màxima de 45-60 minuts i aquest serà l’orde de temes que tractarem a la mateixa.

  1. Benvinguda
  2. Estat de comptes. Ingressos i despeses.
  3. Canvi de denominació AMPA – AFA
  4. Renovació de càrrecs de la Junta
  5. Plantejament curs 2021/2022
  6. Plecs i preguntes obertes (Podeu remetre consultes prèvies a través dels grups de classe o el mail de l’AMPA info@ampasantamarta.com)
  7. Votacions dels diferents temes

Us esperem veure a tots i totes.

LA JUNTA DIRECTIVA

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: