L’AMPA EN PERILL DE TANCAMENT

El passat divendres 19 de febrer vam realitzar la junta general ordinària de la entitat a la que van participar un total de 22 famílies.

Es van aprovar temes molt importants com les comptes del curs 2019-2020, la ratificació de la mesura de no cobrar quota de renovació pel curs 2020-2021 així com el canbi de denominació de l’entitat que passa de ser AMPA (Associación de mares i pares d’alumnes) al d’AFA (Associació de famílies d’alumnes) com a objectiu de ser una entitat encara més inclusiva amb les diferents tipologies de famílies al centre.

Allò que no va poder ser va ser el canvi de junta directiva de l’entitat.
Aquest any la junta actual dona un pas al costat per proposar un canvi al seus òrgans de govern. Va haver-hi una interessada en formar part de la futura junta però per la renovació en fan falta com a mínim 3 persones que donin un pas endavant i agafin el relleu de la presidència, la secretaria i la tresoreria de l’associació.

Es per a aquest motiu que us encoratgem a tots i totes per a que participeu a una segona convocatòria de la reunió per realitzar el canvi de junta el proper dimecres 10 de Març a les 19.30, un altre cop de manera online.

Sense la renovació de la junta directiva de l’entitat ens veurem obligats a la dissolució de la mateixa així de la no realització de totes les activitats que s’han venint realitzant fins al moment.

El canvi de la junta directiva es te que confirmar a aquestes altures del curs per tal de que la junta actual pugui anar de la mà de la nova junta directiva per fer un correcte traspàs de tota la gestió e informació de l’entitat.

Us recordem que l’associació es responsabilitat de tots i totes el que la conformem i sense l’ajuda al dia a dia de l’entitat tot el que realitzem es impossible.

Un cop més i gràcies al grup de delegats i delegades passarem l’enllaç de connexió 30 minuts abans de la reunió.

US ANIMEM A PARTICIPAR ACTIVAMENT PER TAL DE CONFIRMAR LA CONTINUACIÓ DE L’AFA.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: