Casal estiu i setembre 2021

Com ja sabeu, des de l’AFA estem treballant constantment per a poder donar serveis de qualitat i, sobre tot aquest any, amb la màxima seguretat possible vers la problemàtica sanitària actual.

Sota el títol “Un mòn plé de màgia” us adjuntem l’enllaç als documents amb tota la informació sobre els casals d’aquest any on trobareu l’explicació del casal, activitats a desenvolupar, preus, dates límits i el protocol de seguretat establert per minimitzar els contactes entre grups bombolla que es re-formularan amb el casal tenint en compte els monitors responsables per edat.

En aquest cas, disposareu des del proper Dilluns 26 d’Abril fins el proper divendres 7 de maig. Abans de la darrera data tindreu que haver enviat tota la documentació emplenada, així com justificant del primer pagament com a “paga i senyal” al correu habilitat per a tal efecte casal@ampasantamarta.com

Per qualsevol dubte, restem a la vosta disposició a través del grup de delegades i delegats de classe així com al correu casal@ampasantamarta.com.

%d bloggers like this: