Extraescolar Anglès Curs 2021-2022

Us presentem una nova opció del curs 2021-2022. En aquest cas promoguda per una nova franquícia de la coneguda “Ms & Mr Language” que utilitza un mètode propi d’enssenyament gaudint de l’idioma de forma pràctica i enfocada a l’aprenentatge per projectes i activitats dirigides.

Ens fan dues propostes per poder dur a terme l’activitat a l’escola o a les instal·lacions pròpies de l’acadèmia, molt a prop del nostre centre. Reviseu molt bé el document adjunt així com els preus i dades d’inscripció.

Com sempre, restem a la vostra disposició a través dels grups de Whatsapp i el correu de l’AMPA info@ampasantamarta.com

Recordeu que la situació epidemilògica actual sembla que farà mantenir les restriccions per bombolla de convivència el proper curs 2021-2022. Tenint en compte les restriccions d’activitats fora de l’escola i grup bombolla durant els mesos passats, és important poder comptar amb activitats organitzades al propi centre mantenint les bombolles de convivència.

Luis Vasiete

Luis Vasiete

President de l'AMPA i responsable de la comissió de difusió

2 thoughts on “Extraescolar Anglès Curs 2021-2022

 • 20/05/2021 at 21:16
  Permalink

  Buenas, saber cuantos niños abran en las aulas para el curso de inglés y a partir de que edad, gracias!

  Reply
  • Luis Vasiete
   29/07/2021 at 12:37
   Permalink

   Milagros, se necesitan un mínimo de 8 alumnos por clase. Las preguntas, pásalas a través de tu delegado/a que tendrás respuesta antes 😛

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: