Col·labora

apunta't a l'ampa

tots i totes fem AMPA

Per aconseguir més i millors activitats i serveis pels alumnes de l'Escola

Casals d'estiu i Setmana Santa

Tindràs preu reduït per als casals d'estiu i setmana santa que organitzem des de l'AMPA a les instal·lacions de la pròpia escola.

Activitats Extraescolars

Esports, idiomes, cultura i sobretot molta diversió es tot alló que componen les extraescolars organitzades per l'AMPA i on tindràs el preu més reduït possible.

Tallers gratuits

Tallers amb activitats concretes pel dia de la Mare, dia del Pare, Nadal... Donem berenar als alumnes i fan una super activitat a un preu de 0€

"Com a socis de l'AMPA podem optar a activitats gratuïtes i descomptes a totes les activitats de l'AMPA, surt totalment a compte!"
Elena
Mare de 2on
“Sense l'existència de l'AMPA no es podria organitzar el casal d'Estiu que tant agrada als nens. No podem deixar perdre tot el que s'ha treballat per aconseguir-ho"
Sonia
Mare de P-3 i 2on

Fes-te'n soci/a

Opinions de Mares i Pares

Com funciona l'AMPA?

L'AMPA està formada per Mares i Pares dels alumnes de l'Escola Santa Marta. Hi ha qui treballem, qui està l'atur o treballa a casa però tots i totes podem buscar temps per oferir de forma totalment altruista per formar part de l'AMPA. Més temps, menys temps, a més dedicació o simplement amb allò que sabem fer. Tots posem el nostre gra de sorra per aconseguir més i millors activitats.
Treballo de Dilluns a Divendres quasi bé tots el dies fins les 19. Disfruto amb la meva filla cada segon fora del treball, però sempre que puc col·laboro en activitats de l'AMPA ajudant amb l'organització i les activitats fora d'horari escolar.
Luis
PARE DE P-4
Treballo tots els dies de la setmana a la feina i a casa, però sempre que tinc un moment organitzo i faig activitats per l'AMPA.
Eva
Mare de 3er
Treballo de dilluns a divendres fins les 16.00 i m'implico a tot allò que puc en l'organització d'activitats i el dia a dia de l'AMPA.
ISA
Mare de P-4
Vaig tots el dies d'un lloc a un altre i no paro de dilluns a diumenge però intento col·laborar a les activitats puntuals de l'AMPA com els tallers i la festa de fi de curs.
Manel
Pare de 2on
%d bloggers like this: